Ewers sortbroget malkekvæg

Ensileringsmidler

Produktion af ensilage har stor betydning i en kvægbesætning. Ensilagekvaliteten påvirker dyrenes foderoptagelse, produktion samt sundhed og har derfor stor økonomisk betydning.

Med rette valg af ensileringsmiddel kan man øge ensileringseffektiviteten og opnå en bedre ensilage-kvalitet og mindske tab af tørstof og AAT. Det giver i sidste ende koen mulighed for at producere mere mælk på det grovfoder den optager.

TOPSIL Max reducerer hurtigt og effektivt pH værdien og standser nedbrydningen af protein og kulhydrater. Resultatet vil være en mere energirig ensilage med et større ydelsespotentiale, der giver en besparelse i tilskudsfoder.

TOPSIL Max indeholder homofermentative mælkesyrebakterier til reduktion af tørstoftab og forbedring af fordøjelighed.

TOPSIL Stabil er et heterofermentativt ensileringsmiddel til forbedring af stabiliteten efter åbning af stakken.
TOPSIL Stabil reducerer mængden af gær og skimmelsvampe hvilket vil mindske risikoen for varme- og mugdannelse i ensilage med højt tørstofindhold og i stakke med for lille fremdrift.

Hør Landbrugspodcasten om netop Ensileringsmidler

Brødr. Ewers er forhandler af SH Ensilerings produkter. Se mere her.

Tørsyre - Hygiene4Feed

Tørsyre gør det nemt at undgå varmedannelse i fuldfoderblandingen.

Mug er skimmelsvamp, som kan producere svampegift. Hverken mennesker eller dyr bør spise mug – heller ikke dine køer. Brødr. Ewers A/S har løsningen til at undgå varmedannelse i fuldfoderet.

Hygiene4Feed reducerer svampe og gær i foderet og forhindrer varmedannelse. Produktet fra Biochem, der er baseret på kaliumsorbat og citronsyre, er en velafprøvet tysk tørsyre, som vi tog ind i sortimentet i 2020. Fordelen ved tørsyren er, at det er meget nemt at tildele i fuldfodervognen.

Se vore film:
Med Brødr. Ewers på arbejde - sådan reducerer du nemt og sikkert varmeudviklingen i ensilagen.

Sortiment ensileringsmidler

Scroll to Top