Skip to main content

Kvalitet og resultater

For Brødr. Ewers A/S har kvalitet altid spillet en betydende rolle, og ifølge vores strategi indenfor kvalitet og fodersikkerhed overgår vi alle danske og europæiske lovgivninger indenfor transport, opbevaring og produktion af foderstoffer idet vi er certificeret iht. en række internationale standarder.

GTP

Brødr. Ewers A/S lever op til kravene indenfor god praksis ved handel og opbevaring af korn og rapsfrø, og har valgt at blive certificeret efter kravene i GTP 2013 standarden.

QS

Endvidere er Brødr. Ewers A/S certificeret hos det tyske QS (Qualität und Sicherheit), hvilket betyder at vores råvarer analyseres for indholdet af en lang række stoffer, så foderet er garanteret sundt og produceret iht. strenge kvalitetskrav. Ordningen sikrer også de danske forbrugerne, at de kødvarer som de køber, er underkastet samme krav til fødevarekvalitet hele vejen fra foder til det færdige kødprodukt.

KAT Certificering  (Kontrollierte Alternative Tierhaltungsformen)

Brødr. Ewers er KAT certificeret. Certificeringen er rettet imod følgende produktionsformer: skrabe høner, fritgående høner og økologiske høner, til levering af æg på det tyske marked. Kvalitetskravene omfatter hele ægproduktionen fra foderstof, rugeri og opdræt over til producent og pakkeri.

Egenkontrol og ekstern kontrol

Desuden lever Brødr. Ewers op til en række brancheaftaler indgået via Dakofo med førende danske fødevareproducenter, og fælles for alle kravene er, at det er uvildige kontrolinstanser der jævnligt auditerer både fabrikkerne og lagersteder, for at se hvor godt vi efterlever disse aftaler. Det kan vi takket være et kvalitetsstyrings system der sikrer at vi til stadighed kontrollerer både råvarer, anlæg og færdige foderprodukter 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Alt sammen for at leve op til vores målsætning
– fordi kvalitetsfoder gi´r resultater